Свалиха машинист от локомотив заради управление на влак по линията София

...
Свалиха машинист от локомотив заради управление на влак по линията София
Коментари Харесай

Отстраниха машинист от работа след положителен тест за наркотици

Свалиха ватман от локомотив заради ръководство на трен по линията София – Драгоман след приложимост на опиати. Резултатите от полеви тест се оказали в началото позитивни.

Мъжът изпаднал в потрес, тъй като всичко се случило след случай с пешеходец, който се изпречил пред композицията и няколко метра спирачен път се оказали съдбовни.

Пробата за алкохол на машиниста била негативна, само че за опиати - в началото позитивна. Така, от кабината на локомотива, уличеният, се оказал на улицата и без работа.

Претърпях произшествие след спирка „ Връбница ”. Подадох звуков сигнал, откакто видях, че индивидът очевадно има някакъв проблем. Натиснах неочакваната спирачка и стопирах, само че индивидът попадна под влака и го ударих. Доколкото разбрах, той е бил жив след конфликта. След това изпаднал в кома. Аз персонално се обадих на Спешна помощ ”, разказа Людмил Илиев, предава Нова. 

При идването на органите на Министерство на вътрешните работи на мястото на произшествието тестът за алкохол на Илиев се оказала негативна, само че пробата за опиати отчел съществуване на канабис.

„ Никога в живота си не съм употребявал дрога и не знам какво съставлява. Отгледал съм самичък децата си. Какъв образец бил могъл да им дам, в случай че използвах опиати? ”, запита Илиев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР